Τα ίδια της…συγχωρεμένης από τον Βασιλόπουλο

Δεν πήγαν οι παλαίμαχοι στο δημοτικό συμβούλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ίδιο, κουραστικό και μονότονο, βιολί για την προοπτική κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια συνέχισε ο Αρης Βασιλόπουλος και η κουστωδία του στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος της πόλης επιχείρησε για ακόμα μια φορά να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να απορριφθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει καταθέσει η ΑΕΚ.
Βρήκε μάλιστα θερμό υποστηρικτή στον αρχιτέκτονα κ. Μαούνα (εκπροσώπου της ομάδας αρχιτεκτόνων που έκανε τη μελέτη για λογαριασμό του δήμου), όπου ανέφερε με περίσσιο θράσος πως το γήπεδο όπως έχει σχεδιαστεί από την ΑΕΚ, δε συνάδει με την περιοχή! «Μια περιοχή μνήμης είπε όπως η Νέα Φιλαδέλφεια, θα «ρημάξει», με τη κατασκευή ενός γηπέδου 30.000 θεατών», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από συμβούλους της αντιπολίτευσης, με τον Βασιλόπουλο να επαναλαμβάνει την ίδια καραμέλα. Πως θέλει το γήπεδο, αλλά επιθυμεί να είναι συμβατό με τη λειτουργία της πόλης. Ασκοπες κουβέντες που δεν οδηγούν σε κανένα συμπέρασμα και δείχνουν απλά πως ορισμένοι στη Νέα Φιλαδέλφεια απλά δεν θέλουν την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X