Το πορτογαλικό δίδυμο που έκανε τη διαφορά

"Ο Πογιέτ μας ήθελε ...κομάντος" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ένας …έκοβε, ο άλλος …έραβε και το μόνο που δεν κατάφεραν οι δύο Πορτογάλοι της ΑΕΚ ήταν να σκοράρουν για να χαρίσουν τη νίκη στην Ένωση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αντρέ Σιμόες και Έλντερ Μπαρμπόσα πραγματοποίησαν εξαιρετικό παιχνίδι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίνοντας συνέχεια στις πολύ καλές τους εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό.

Ο Μπαρμπόσα έδωσε ΜΑΓΙΚΗ ασίστ στον Βάργκας πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση, αλλά ο τελευταίος αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση. Μια φάση που αν γινόταν γκολ σίγουρα θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Σε όλο το υπόλοιπο ματς, μέχρι να αντικατασταθεί από τον Μπουονανότε, πήρε πάνω του τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες του Δικεφάλου και αποτελούσε τον πιο απειλητικό παίκτη για την άμυνα των γηπεδούχων. Είτε έπαιζε αριστερά, είτε δεξιά, είτε ακόμα και στον άξονα της επιθετικής τριάδας, ο Πορτογάλος πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μοναδικό “αγκάθι” στην απόδοσή του το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις έμενε στην επίθεση και δεν συμμετείχε στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Κάτι δηλαδή που έκανε σε απόλυτο βαθμό ο Αντρέ Σιμόες. Ο συμπατριώτης του Μπαρμπόσα γέμισε το χώρο του κέντρου μαζί με τον επίσης εξαιρετικό Γιόχανσον και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Έβγαλε πολλές φορές την ομάδα μπροστά, ενώ υπήρξαν στιγμές που αμυντικά έδινε την εντύπωση ότι βρισκόταν παντού για να ανακόψει τις επιθετικές ενέργειες των παικτών του Παναθηναϊκού. Οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X