«Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»

«Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμόγελα για την εικόνα της ΑΕΚ και την ισοπαλία στη Λεωφόρο από τον Μιγκέλ Κορδέρο. «Οι παίκτες ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ό,τι μεγαλύτερες αλλαγές από τον νέο προπονητή θα φανούν από την επόμενη εβδομάδα. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Στα τελευταία 20’ είχαμε περισσότερο τον έλεγχο. Αν είχαμε τελειώσει πιο σωστά κάποιες φάσεις που βγήκαμε στην αντεπίθεση, θα είχαμε φύγει με το τρίποντο».
Ο Ισπανός τόνισε πως η ΑΕΚ δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο του ματς. «Σε καμία στιγμή δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Τον σεβαστήκαμε αφού παίζαμε στην έδρα του. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και φεύγουμε μόνο με τον έναν βαθμό. Στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι μας. Περιμένουμε να δημιουργηθούν κενά στον αντίπαλο για να τα εκμεταλλευθούμε. Στα εκτός έδρας δεν έχουμε την απαιτούμενη υπομονή και πρέπει να το βελτιώσουμε στο μέλλον».
Αναφερόμενος στο μέλλον, ο Κορδέρο ανέφερε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ, ότι θα έμενα τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Βλέποντας όμως τη διάθεση κάποιων ανθρώπων στην ομάδα, μακάρι να μείνω ακόμα περισσότερα. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη συνέχεια», είπε στη Nova.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X