Χαμόγελα ικανοποίησης από τον Πογιέτ

Χαμόγελα ικανοποίησης από τον Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη θέληση των παικτών του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Γκουστάβο Πογιέτ. «Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Πιστεύω, ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσω το ποδόσφαιρο φιλοξενούμενος στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσω τους παίκτες μου σε σημαντικό παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ η ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και χρειάστηκε να αλλάξουμε την τακτική μας με μία αλλαγή. Με την είσοδο του Κορδέρο αποκτήσαμε την ηρεμία για να κυκλοφορούμε τη μπάλα. Ηταν τυπικό παιχνίδι όπου θα κέρδιζε όποιος έβαλε το γκολ. Δεν το έβαλε κανείς και μείναμε στην ισοπαλία», τόνισε αρχικά ο Ουρουγουανός.

Ο Πογιέτ έδειξε προβληματισμένος μόνο από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά δεν είχε το παραμικρό να προσάψει στους παίκτες του για τη διάθεση που επέδειξαν. «Χάσαμε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μία επίθεση μετά την άλλη. Δώσαμε 10-15’ στους παίκτες, αλλά μετά έπρεπε να κάνουμε κίνηση από τον πάγκο. Το πιο σημαντικό είναι ό,τι οι παίκτες μου έδειξαν πως μπορώ να υπολογίζω σε αυτούς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν μπορώ να ψάξω ένα αδύνατο σημείο, ήταν εκείνο για την τελευταία πάσα που μας έλειψε».

Η ΑΕΚ έμεινε όρθια για πρώτη φορά σε ντέρμπι, αλλά η απόσταση από την κορυφή είναι πλέον δέκα βαθμοί. «Πιστεύω, πως σε θέμα φυσικής κατάστασης ή θέληση για παιχνίδι δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω. Για θέματα αγωνιστικά, θα τα δούμε τις επόμενες εβδομάδες. Θα ήταν πολύ όμορφο να έχουμε τουλάχιστον έναν επιθετικό στον πάγκο, τουλάχιστον ένα. Η αλήθεια είναι πως θα δουλέψω πολύ για να περάσω τη φιλοσοφία μου στους παίκτες, αλλά θα χρειαστούμε χρόνο. Εμείς έχουμε μόνο μία επιλογή. Να αποφύγουμε κάθε λάθος για το μέλλον, να μη χάσουμε βαθμούς. Αλλά αν ο Ολυμπιακός δεν χάσει βαθμούς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X