"Έξτρα κίνητρο η παρουσία του Πογιέτ"

"Έξτρα κίνητρο η παρουσία του Πογιέτ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο για να τα δώσει όλα για θετικό αποτέλεσμα σ’ ένα ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πολύ περισσότερο ο Μιγκέλ Κορδέρο, που είναι ο μοναδικός από τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της Ένωσης για την Λεωφόρο, που έχει ξαναπαίξει σε τέτοιο ντέρμπι. Όμως ο Ισπανός μέσος μιλώντας στην κάμερα της Nova, παραδέχθηκε πως η παρουσία του νέου προπονητή, δίνει ένα έξτρα κίνητρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορδέρο:

Για το ντέρμπι στη Λεωφόρο: «Ξέρουμε ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Το έχω ζήσει και όταν ήταν η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Ξέρουμε ότι πρέπει να μπούμε 100% έτοιμοι και με κίνητρο να μπούμε να κερδίσουμε».

Για το αν η παρουσία του νέου προπονητή δίνει έξτρα κίνητρο: «Εμείς οι παίκτες πρέπει να έχουμε κίνητρο και κάθε ματς. Φυσικά έχουμε ένα έξτρα κίνητρο με τον καινούργιο προπονητή για να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε και να βγούμε νικητές στο τέλος του αγώνα».

Για τις ήττες στα προηγούμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Έχοντας τα αποτελέσματα στα δύο προηγούμενα ντέρμπι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο 100%. Να μπούμε για να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά και να πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει στα δύο προηγούμενα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X