Ο διπλασιασμός και ο...υποβιβασμός

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν θέμα χρόνου να συμβεί. Με τον ρυθμό που στέλνει τον κόσμο στο ταμείο ο Νίκος Καπίρης, ήταν αναμενόμενο πως δεν θα αργούσε η στιγμή που θα διπλασίαζε την κάβα του. Το έκανε χθες με το over από το Μεξικό, ενώ ο Καπετανάκος έβγαλε λεφτά από το μπάσκετ. Οσο για την τριάδα της…καταστροφής, ο Τσίλης βουλιάζει και παρασύρει μαζί του, Καζαντζόγλου και Βογιατζάκη. Για να δούμε τι θα συμβεί το Σάββατο, με το πλούσιο πρόγραμμα των αποδόσεων της Interwetten.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΙΝΤΕΡ – ΡΟΜΑ GOAL – GOAL (1,60)
Η Ιντερ πήρε τα πάνω της και μας πλήρωσε μεσοβδόμαδα, η Ρόμα σκοράρει σε κάθε ματς ανελλιπώς και το ιταλικό ντέρμπι θα έχει γκολ και από τις δύο ομάδες, με καλή απόδοση από την Interwetten.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΟΡΙΝΟ 1 (1.65)
H Φενέρ και ο Ζοτς χθες μας… πλήρωσαν. Δυνατό ματς σήμερα, η Γιούβε δεν πατάει καλά, η Τορίνο έχει περισσότερους βαθμούς, αλλά περιμένουμε την ώρα που… θα ξυπνήσει το θηρίο. Εξαιρετική απόδοση από Interwetten.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΕΚ Πάνω από 76,5 πόντους η ΑΕΚ (1,90)
Η ΑΕΚ ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά και βελτιώνεται. Ο Κόροιβος θα παλέψει ως το τέλος, θα υποχρεώσει την Ένωση να αγωνιστεί στο 100% για 40 λεπτά και αν συμβεί αυτό η ΑΕΚ θα πλησιάσει τους 80 πόντους.

MAΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ 1 (1,65)

Οι συμπατριώτες μου έχουν πάρει φόρα και δε σταματούν πουθενά. Η ψυχολογία είναι με το μέρος τους, παίζουν στην Κρήτη και η Καλλονή δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο φέτος. “Ασάρα” από εδώ μέχρι το λιμάνι των Χανίων.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ ΜΠΑΣΤΙΑ – ΚΑΕΝ ΟΒΕΡ (2,10)

Εξακολουθούν να μην μας βγαίνουν οι μεγάλες αποδόσεις. “Γατάκια” του 1,65 όμως, δεν θα γίνουμε. Πάμε με τα γκολ στην Κορσική και βλέπουμε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΑΠΙΡΗΣ 20,15
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 14
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 13,77
4. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 12,85
5. ΤΣΙΛΗΣ 7,55

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X