«Νίκη, νίκη, νίκη»

«Νίκη, νίκη, νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει δείξει κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του, πως είναι γεννημένος νικητής. Εχει απίστευτη αυτοπεποίθηση, ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Και έτσι, η κατακλείδα της χθεσινής ομιλίας του προς τους «κιτρινόμαυρους», ήταν απόλυτα ενδεικτική των προθέσεων του. «Ganar, Ganar, Ganar», δηλαδή «Νίκη, Νίκη, Νίκη», βροντοφώναξε ο Ουρουγουανός στους παίκτες του, καθιστώντας ξεκάθαρο τον στόχο για τη νέα σεζόν.
Στην ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένοι από τις πρώτες εικόνες του Πογιέτ. Πρόκειται για άνθρωπο γεμάτο αυτοπεποίθηση, πολύ μυαλωμένο και συνειδητοποιημένο, με πάθος για το ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Πογιέτ ήταν «ενοχλημένος» που χθες έπρεπε να φύγει νωρίς από τα Σπάτα για να μεταβεί στο ΟΑΚΑ. Όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει σε όλους, τα Σπάτα θα γίνουν το «σπίτι» του και εκεί θα περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Αλλωστε, στα σχέδια του υπάρχουν και διπλές προπονήσεις ατομικής βελτίωσης για νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ.
Ο Πογιέτ ενημερώθηκε εκτενώς για το ρόστερ από τον Στέλιο Μανωλά. Παρέλαβε πλήρη φάκελο που περιλαμβάνει καρτέλες που δείχνουν πόσα λεπτά έχουν παίξει από την αρχή της σεζόν οι παίκτες, αλλά και σε ποιες θέσεις έχουν χρησιμοποιηθεί. Πλήρη στατιστικά στοιχεία, με τις κάρτες που έχουν σε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τους τραυματίες και τον χρόνο αποθεραπείας τους. Επίσης, έλαβε μια πρώτη ανάλυση του Παναθηναϊκού, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε πολύ ενημερωμένος, καθώς έχει ουκ ολίγα ματς της ΑΕΚ και έχει μιλήσει πολλές ώρες με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X