«Ηρθα στην ΑΕΚ για να πετύχω»

«Ηρθα στην ΑΕΚ για να πετύχω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον Γκουστάβο Πογιέτ, οι συνομιλητές του ήταν βέβαιοι πως έβαλαν έναν «πολεμιστή», έναν γεννημένο νικητή στο τιμόνι της ομάδας. Και αυτό το κατάλαβαν με το καλημέρα και οι παίκτες, που άκουσαν εκπληκτικές ατάκες από τον Ουρουγουανό στην ομιλία γνωριμίας που υπήρξε πριν τη σημερινή προπόνηση. Ο Πογιέτ έθεσε προτεραιότητα στην πειθαρχία, στην επίτευξη των στόχων και κατέστησε σαφές πως πιστεύει στην ομάδα.

«Θέλω να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για νίκες. Θέλω πειθαρχία παντού, από τις προπονήσεις μέχρι τους αγώνες, σε όλες τις κινήσεις που θα κάνετε. Η πειθαρχία είναι πάνω απ’ όλα. Πειθαρχία και ειλικρίνεια. Αυτά είναι τα δύο που θέλω από εσάς», είπε αρχικά ο Πογιέτ και συνέχισε με ξεκάθαρο τρόπο: «Εγώ ήρθα εδώ για να κάνω καριέρα. Δεν ήρθα για να βγάλω λεφτά. Αν ήθελα να πλουτίσω θα πήγαινα στο Κατάρ που είχα πρόταση. Εγώ θέλω να πετύχω στην ΑΕΚ. Να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας!».

Η πρώτη πρόκληση για τον Ουρουγουανό και την Ενωση είναι το μεθαυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πογιέτ έδειξε αποφασισμένος και με πίστη στην ομάδα. «Λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί πριν το ντέρμπι. Αλλά να ξέρετε πως έχει δει την ομάδα. Πιστεύω στην ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε δυναμικά», ήταν το μήνυμα που μετέφερε. Παράλληλα, φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις του προς όλους: “Να ξέρετε, ότι αυτός που θα είναι καλύτερος κάθε εβδομάδα θα παίζει. Δεν με νοιάζουν τα ονόματα, δεν με νοιάζουν τι έχει κάνει. Οποιος είναι καλύτερος θα παίζει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X