Το προφίλ του Τσάρλι Ότγουεϊ

Το προφίλ του Τσάρλι Ότγουεϊ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάρλι Ότγουεϊ μπήκε πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ ως συνεργάτης του Γκας Πογιέτ. Γεννηθείς το Νοέμβριο του 1973, ο Ότγουεϊ έκανε καριέρα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας από το 1993 ως το 2009. Αγωνίστηκε σε Γέντινγκ, Κάρντιφ, Τόρκι, Μπρέντφορντ, Λίνκολν, Μπράιτον και Χάβαντ – Γουότερλουβιλ.

Το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του το πέρασε στη Μπράιτον, όπου έμεινε από το 1999 ως το 2007 «γράφοντας» περισσότερες από 250 συμμετοχές. Σκληροτράχηλος μέσος, παιδί μιας οικογένειας με πολλά προβλήματα, με τον πατέρα του να περνά αρκετό καιρό στη φυλακή, αντιμετώπισε και ο ίδιος προβλήματα με το νόμο σε νεαρή ηλικία. Κατάφερε να βάλει τη ζωή του σύντομα στον σωστό δρόμο και το ποδόσφαιρο τον βοήθησε σε αυτό. Ο δυναμισμός και η ένταση που έκρυβε μέσα του έβγαιναν πια στον αγωνιστικό χώρο και όχι σε τομείς της ζωής που δεν θα έπρεπε. Ο ίδιος αποκαλύπτει πολλά στη βιογραφία του, που κυκλοφόρησε με τίτλο Tackling Life το 2011.

Ο Ότγουεϊ έγινε πατέρας στα 23 του χρόνια και έχει ήδη 5 παιδιά. Με την προπονητική ασχολήθηκε στη Χάβαντ, ενώ συνεργάστηκε στη συνέχεια με τον Γκας Πογιέτ σε Μπράιτον και Σάντερλαντ.

Το Τσάρλι δεν είναι το κανονικό του όνομα, καθώς οι γονείς του του έδωσαν ως επίσημο όνομα τα 11 ονόματα των παικτών της ΚΠΡ του 1973! Ήταν φανατικοί οπαδοί και τον βάφτισαν ως Άντονι Φίλιπ Ντέιβιντ Τέρι Φρανκ Ντόναντλ Στάνλεϊ Τζέρι Γκόρντον Στίβεν Τζέιμς! Η θεία του μόλις τον αντίκρυσε λίγο μετά τη γέννησή του είπε: «Μοιάζει πολύ με Τσάρλι», κι έτσι καθιερώθηκε το συγκεκριμένο όνομα!

oatway229-2477553

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X