Ο Πογιέτ είναι δύο σε…ένα

Τσαμπουκαλεμένα πράγματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από την επίτευξη συμφωνίας με τον Γκουστάβο Πογιέτ. Όπως είχε προαναγγείλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την περασμένη εβδομάδα, η Ενωση θα επιχειρούσε να πάρει έναν καλό προπονητή, που θα μπορούσε να αποδειχθεί στην πράξη καλύτερος του Δέλλα. Ο Ουρουγουανός έχει όλα τα εχέγγυα για να το πράξει και στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά πάνω του. Βλέπετε, έχει και το χαρακτηριστικό να είναι δύο σε…ένα.
Ο Πογιέτ είναι ο ισπανόφωνος προπονητής που υπήρχε ως στόχος εξ αρχής στην ΑΕΚ. Είναι λατινοαμερικάνος, με ισπανική κουλτούρα και πολλές παραστάσεις που ομοιάζουν με τη μεσογειακή σκέψη που υπάρχει στην Ελλάδα. Συν τοις άλλοις όμως, ο Πογιέτ έχει την αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Το φλέγμα και τον ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό τρόπο σκέψης των Βρετανών. Εχει μετάσχει επί χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ξέρει τον ανταγωνισμό.
Η εκτίμηση που υπάρχει για τον Πογιέτ είναι πως είναι πολύ σοβαρός, με γνώσεις και πάθος για το ποδόσφαιρο. Είχε ένα μπλοκ γεμάτο σημειώσεις για την ΑΕΚ, εντυπωσίασε με την άποψη που είχε για αρκετά πρόσωπα και πράγματα εντός της ομάδας. Συνοδεύεται από εντυπωσιακό βιογραφικό ως παίκτης, ελπιδοφόρο ξεκίνημα ως προπονητής και όλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η ομάδα έκανε τη σωστή κίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X