Θέλει να πάει στη Λεωφόρο ο Πογέτ

Εικόνες από την άφιξη του Πογέτ στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιθυμία του να κοουτσάρει την ΑΕΚ απ’ το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γκας Πογέτ στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισαννίδη και τους Ντούσαν Μπάγεβιτς – Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έδειξε ανυπόμονος να αρχίσει δουλειά και μάλιστα να μπει απ’ την αρχή στα …βαθιά, γ’ αυτό και επιθυμεί να βρεθεί στον πάγκο την προσεχή Κυριακή.

Δεν αρκεί όμως μόνο η δική του θέληση, αφού θα πρέπει πρώτα να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες με την ΕΠΟ, ώστε να έχει δικαίωμα να κοουτσάρει την ομάδα. Όπως άλλωστε σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το enwsi.gr, δεν διαθέτει δίπλωμα “uefa pro”, το οποίο απαιτείται, αλλά το έχει στην κατοχή του ένας απ’ τους άμεσους συνεργάτες του.

Ο Πογιέτ θα βρεθεί αύριο το πρωί στα Σπάτα κι αφού πρώτα τον παρουσιάσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X