Σάκοτα: "Ήρωας ο Μιλόσεβιτς, έπαιξε με δική του ευθύνη"

Το μαύρο κουτί της ήττας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντράγκαν Σάκοτα παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Νίζνι και ανέφερε τα εξής:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά, μεγάλη νίκη πήραμε. Όλοι ξέρουμε ότι η Νίζνι προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση και αξία νίκη με την ΤΣΚΚΑ. Είχαμε ανάγκη από μια τέτοια νίκη, για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας. Αυτή η εμφάνιση που είδατε, είναι κάτι που έχω δει πολλές φορές στην προπόνηση. Είναι αρχή όμως και χρειαζόμασταν μια νίκη για αυτοπεποίθηση. Πάλι είχαμε προβλήματα, χτύπησε και ο Σαρικόπουλος. Κάναμε καλά πράγματα στο παιχνίδι και να πω ότι ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο που δεχτήκαμε 46 πόντους είχαμε καλές άμυνες. Προερχόμασταν από νίκη στο ελληνικό πρωταθλημα με αντίπαλο που δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ευρωπαϊκές αντιπάλους μας. Δεν θέλω να υποτιμήσω τα Τρίκαλα, όμως υπάρχει διαφορά ταχύτητας.

Οπότε χρειαζόμασταν ένα δεκάλεπτο για να προσαρμοστούμε στην ταχύτητα τους. Είχαμε βελτίωση στην άμυνα, μας βγήκε το χαμηλό σχήμα. Συνεχίζουμε με περισσότερες φιλοδοξίες και θέλουμε κάθε παιχνίδι να παίζουμε καλύτερα και θα δούμε που θα φτάσουμε.

Στην αρχή ήταν πιο γρήγοροι και βρήκαν τα σουτ πιο εύκολα. Κλείσαμε τον Μαχάλμπασιτς, ωστόσο έχουν πολύ καλά δουλεμένα σκριν, γι αυτό και σούταραν πολλά τρίποντα. Στο β´μέρος μας βγήκε καλύτερη άμυνα και εκείνοι δεν ρίσκαραν ιδιαίτερα.

Ο Μιλόσεβιτς έχει δείξει ότι μπορεί να παίζει άμυνα απέναντι σε ψηλούς και κοντούς. Εχει βελτιωθεί, βοήθησε και επιθετικά. Ειναι ένας ήρωας ο Μιλοσεβιτς σήμερα, γιατί δεν συμφώνησε κανείς μας ότι πρέπει να αγωνιστεί. Πάντα ακούω τους γιατρούς, αλλα καμιά φορά ο παίκτης παίρνει το ρίσκο και λέει “θέλω”. Ο Μιλόσεβιτς δεν καταλαβαίνει τίποτα!”.

Το σχόλιο του κόουτς για τον Γουόρεν:

“Είναι καλός παίκτης ο Γουόρεν, το ξέραμε, αλλά έπεσε βάρος πάνω του όταν έλειπαν οι υπόλοιποι. Τώρα αναπνέει περισσότερο και νωρίτερα προσπάθησε να βοηθήσει το σύνολο και επιβαρύνθηκε”.

Για ενδεχόμενο ενδιαφέρον για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη:

“Κανείς δεν μας πρότεινε ποτέ τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ούτε κάποιον άλλο Ελληνα παίκτη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X