Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Ξάνθη

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr βάζει κάτω από το μικροσκόπιο, τους 14 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Ξάνθη:

Αλάιν Μπαρόχα: Παρόλο που ήταν τραυματίας από το 30′, έκανε την απόκρουση του… θεσμού. Βγάζει εντυπωσιακά την εξ επαφής κεφαλιά του Χερέα και κρατάει το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ σε σημείο κλειδί (73′) του παιχνιδιού.

Άρης Σοϊλέδης: Επέστρεψε στην ενδεκάδα αλλά γερά πατήματα δεν είχε. Επιθετικά βοήθησε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά στα αμυντικά του καθήκοντα είχε πολλά ζητήματα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Σταθερός στο παιχνίδι του, την δουλειά που είχε να κάνει, την έκανε και μάλιστα σωστά.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια. Μετά τον Μπαρμπόσα και τον Κιρσάντους, από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Απροσπέλαστος, νικητής σ’ όλες τις μονομαχίες και με καίριες επεμβάσεις σε κρίσιμες φάσεις.

Ροντρίγκο Γκάλο: Δούλεψε αρκετά από την πλευρά του. Όμως οσο περνούσε η ώρα στο ματς, τόσο έβγαζε κούραση από τα συνεχόμενα 90άλεπτο.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Δεν ήταν και αυτός πολύ φρέσκος μέσα στο ματς. Έδωσε πολλές μάχες αλλά είχε και τα ζητήματα του, όπως επίσης και τα λαθάκια του. Βοήθησε αρκετά αλλά του έλειπε η φρεσκάδα άλλων παιχνιδιών.

Αντρέ Σιμόες: Έβγαλε την περισσότερη δουλειά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Έτρεξε πολύ, έδωσε πολλές μάχες και γενικώς ήταν καθοριστικός παράγοντας στον έλεγχο που είχε η ΑΕΚ στο κέντρο του γηπέδου.

Έλντερ Μπαρμπόσα: Ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος είναι σε φουλ φόρμα και δείχνει την κλάση και την ποιότητα του. Από τον τρόπο που συμμετέχει στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, μέχρι τον ρυθμό που έδινε με τις εμπνεύσεις του.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Ξεκίνησε το ματς κεφάτος, αλλά στη συνέχεια έδειχνε να χάνει τον ρυθμό του, ειδικά όταν δέχθηκε σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του μαέστρου.

Ρόναλντ Βάργκας: Είχε ενέργεια στο παιχνίδι του, την έβαλε στην ομάδα και βοήθησε ώστε να κάνει η ΑΕΚ ένα καλό πρώτο 20άλεπτο στο ματς. Όσο περνούσε η ώρα πάντως, έδειχνε να του βγαίνει κόπωση.

Μακόλεϊ Κρισάντους: Εξαιρετικό ματς από τον Νιγηριανό φορ που από την αρχή ήταν απειλή για την αντίπαλη εστία. Πέτυχε το νικητήριο γκολ, μπήκε σε φάσεις και έχασε ευκαιρίε,ς ενώ συμμετείχε πολύ στο επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ.

Μιγκέλ Κορδέρο: Μπήκε για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή ακόμα περισσότερο, όταν η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα. Ήταν πολύ νευρικός και αυτό του βγήκε με λάθη στο παιχνίδι του.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Πήρε την θέση του Βάργκας στο δεξί άκρο της επίθεσης. Είχε ενέργεια, πήρε φάσεις πάνω του, αλλά ένα τελείωμα που ήταν από τις… σπεσιαλιτέ του, θα μπορούσε να το είχε κάνει καλύτερα.

Άνταμ Τζανετόπουλος: Αντικατέστησε τον Σιμόες και έπαιξε σε ρόλο αμυντικού μέσου. Δεν βρήκε εύκολα τα πατήματα του και έκανε λάθη με την μπάλα στα πόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X