"Αφοσιωμένος στη δουλειά και όχι στις φήμες"

Στην πόρτα της εξόδου Γουόρεν και Ανοσίκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο O.D. Ανοσίκε μίλησε στο enwsi.gr για όσα συμβαίνουν στο ξεκίνημα της καριέρας του στην ΑΕΚ. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως βρίσκεται σε διαδικασία προσαρμογής, ενώ μας εξήγησε με απόλυτη ακρίβεια (!) τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Για τον πρώτο του μήνα στην ΑΕΚ:

“Είμαι εδώ λίγες εβδομάδες και όλα πηγαίνουν καλά. Μ¨αρέσει το περιβάλλον που δουλεύουμε, η ομάδα διαθέτει υψηλό επίπεδο οργάνωσης και προσπαθώ να προσαρμοστώ απόλυτα το συντομότερο δυνατό. Είναι γεγονός πως χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη, αλλά κάθε μέρα που περνά γίνομαι όλο και περισσότερο μέλος της ομάδας και προσαρμόζομαι σε όσα ζητά ο προπονητής”.

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και αυτό που μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ:

“Μπορώ να υποσχεθώ ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω μάχες κάτω από το καλάθι και θα παλεύω για την ομάδα. Δεν θα με δείτε να πετυχαίνω 20 πόντους! Αυτό δεν θα συμβεί. Θα βοηθάω όμως πολύ στον τομέα των ριμπάουντ, στην άμυνα και από εκεί και πέρα μπορώ να σκοράρω 8-10 πόντους ανά αγώνα”.

Για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο:

“Δυστυχώς προέκυψε αυτό το πρόβλημα στον αστράγαλο και οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Μπορώ να πω ότι έχω 50% πιθανότητες να αγωνιστώ. Θα δοκιμάσω λίγο πριν τον αγώνα και τότε θα κριθεί η συμμετοχή μου”.

Για τη φημολογία περί αλλαγών στους ξένους της ΑΕΚ:

“Δεν γνωρίζω τι αναφέρουν οι εφημερίδες στην Ελλάδα, καθώς δεν έχω τη δυνατότητα να διαβάζω ελληνικά. Όπως και να χει η φημολογία δεν μας αγγίζει στην ομάδα. Είμαι εδώ σχεδόν τρεις εβδομάδες και δουλεύω πολύ. Σίγουρα χρειάζομαι χρόνο. Ξέρω όμως ότι αποτελώ επιλογή του προπονητή και είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου”.

Για τη Νίζνι:

“Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Την θυμάμαι από πέρυσι στην Ευρωλίγκα, όπου έφτασε στο Τοp 16. Δυνατός αντίπαλος που μπορεί να άλλαξε αρκετούς παίκτες, όμως παραμένει ομάδα υψηλής ποιότητας και πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X