Η παράμετρος... Πλατέλλας

Ο Πλατέλλας και οι ...άλλοι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην χθεσινή προπόνηση ο Στέλιος Μανωλάς απέδειξε επί… χόρτου πως δεν είναι θιασώτης του “ροτέισον”. Όπως άλλωστε είχε ξεκαθαρίσει αμέσως μετά το ματς με τον Ηρακλή. Γι αυτό και ενόψει του αυριανού ματς στην Ξάνθη, δοκίμασε ένα σχήμα που ήταν ίδιο μ’ εκείνο του παιχνιδιού του περασμένου Σαββάτου, πάνω στο οποίο είχαν γίνει μόνο οι αναγκαστικές αλλαγές. Ο Μπουονανότε είχε πάρει την θέση του τιμωρημένου Μάνταλου και ο Κρισάντους αυτή του τραυματία Αραβίδη. Όμως υπάρχει και η παράμετρος… Πλατέλλας. Ο Μανωλάς έδωσε “φανελάκι” βασικού στον διεθνή εξτρέμ στην διάρκεια της χθεσινής δοκιμής. Και με δεδομένο πως ο Πλατέλλας δείχνει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι πολύ πιθανό να κτυπήσει τελικά την πόρτα της βασικής ενδεκάδας.

Σ’ αυτή την περίπτωση, το ερώτημα είναι ποιός θα μείνει εκτός, σε σχέση με την ενδεκάδα του περασμένου Σαββάτου. Και η χθεσινή δοκιμή πιθανότατα δεν δίνει οριστική απάντηση. Ο Πλατέλλας μπήκε στην θέση του Βάργκας και έπαιξε στο δεξί άκρο. Όμως ο Μανωλάς καταρχήν δεν θέλει να αφήσει εκτός τον Βενεζουελάνο. Δυο γκολ έβαλε το Σάββατο και έδειξε πως έχει βρει ρυθμό. Και κατά δεύτερον ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει ενθουσιαστεί με την παρουσία του Κρισάντους. Επομένως δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τον Βάργκας στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X