Τζεμπούρ: "Θέλω όταν γυρίσω να είμαι απόλυτα έτοιμος"

Προετοιμασία ΑΕΚ: 15η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες, απ’ τη στιγμή που ο Ράφικ Τζεμπούρ αποχωρούσε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού σταδίου, στο ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανια. Ο Αλγερινός επιθετικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα όλο αυτό το διάστημα, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος για να βοηθήσει την Ένωση. Το δυσάρεστο για την ΑΕΚ είναι ότι ούτε ο ίδιος δεν είναι σε θέση να πει πότε θα επανέλθει:

«Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν θέλω να γυρίσω νωρίτερα, θέλω να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Ελπίζω να είμαι σύντομα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω», τόνισε ο Τζεμπούρ στην “ΕΡΤ”, ενώ για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή υποστήριξε:

«Τα παιδιά έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε ακόμα ενωμένοι. Είμαστε καλή ομάδα με φιλοδοξίες. Σίγουρα ήταν μία καλή απάντηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X