«Αφιερωμένη στον Δέλλα η νίκη μας»

«Αφιερωμένη στον Δέλλα η νίκη μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ Τραϊανό Δέλλα αφιέρωσε τη νίκη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, για όσα πέρασε μαζί με τους παίκτες αυτά τα 2,5 χρόνια.

Ως μια… αφιέρωση στον Τραϊανό Δέλλα για τα 2,5 χρόνια που πέρασε μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είδε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος την επιβλητική νίκη της Ένωσης απέναντι στον Ηρακλή.

«Η σημερινή μας νίκη είναι αφιερωμένη στον Τραϊανό Δέλλα και τους συνεργάτες που ήμασταν μαζί 2,5 χρόνια. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το διάστημα που δουλέψαμε μαζί. Ευχαριστούμε όμως και τον Μανωλά που κάθισε σήμερα στον πάγκο.

Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, που ήταν μια γερή σφαλιάρα για εμάς. Είχαμε πει όλοι να ξεπεράσουμε το συντομότερο δυνατόν την ήττα και να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Σήμερα όμως αντεπεξήλθαμε και δώσαμε μια χαρά στον κόσμο μας», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τα παιχνίδια με Ξάνθη (Κύπελλο) και Παναθηναϊκό (πρωτάθλημα) που ακολουθούν, τόνισε: «Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο για τον κόσμο που τον θέλουμε συνέχεια στο πλευρό μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X