Φλεβαράκης: «Η ΑΕΚ στο δρόμο για εκεί που της αξίζει»

Φλεβαράκης: «Η ΑΕΚ στο δρόμο για εκεί που της αξίζει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναγνώρισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ έναντι των Τρικάλων και τόνισε πως βαδίζει στο σωστό δρόμο για να επιστρέψει στην κορυφή.

«Περιμέναμε ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει μετά το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι και κάποιες συνθήκες πίεσης που υπήρχαν. Μια ομάδα με αυτό το επίπεδο θα έδειχνε μεγαλύτερο πάθος και συγκέντρωση. Η ΑΕΚ κέρδισε με βάση την άμυνα, όπως και τα προηγούμενα ματς της στο πρωτάθλημα. Εμείς χάνοντας τον Βίλιαλμσον και με τα προβλήματα που είχαμε μέσα στην εβδομάδα βρεθήκαμε σε ανισορροπία. Στους στόχους που θέσαμε όσον αφορά στο διάβασμα του παιχνιδιού και την άμυνα δεν πετύχαμε, γιατί ο Μαυροκεφαλίδης έκανε ό,τι ήθελε. Δώσαμε ευκαιρία σε παιδιά να παίξουν κι αυτό είναι ένα κέρδος. Ελπίζουμε σε καλύτερη μέρα κάποιων παικτών στη συνέχεια. Χαίρομαι που βλέπω την ΑΕΚ πως είναι στο δρόμο για εκεί που της αξίζει κι εύχομαι να τον διανύσει πολύ γρήγορα», ανέφερε ο προπονητής των Τρικάλων.

Ο Φίλιππος Καλογιαννίδης από πλευράς παικτών είπε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, ξέραμε πως είχαμε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Κηφισιά στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X