"Βασίλισσα" έτοιμη για τρίτη νίκη (17:00 LIVE στο enwsi.gr)

Τα "κλικ" από το Λαύριο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τα Τρίκαλα για την 3η αγωνιστική της Basket League και φυσικά έχει μοναδικό στόχο την τρίτη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα ευχάριστα για την «Βασίλισσα» η επάνοδος του Δημήτρη Κατσίβελη που ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας και θα μπει ξανά στο παρκέ 22 μέρες μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. Ταυτόχρονα οι απουσίες με ασθένειες και τραυματισμούς δεν λείπουν γι’ ακόμη έναν αγώνα για την ΑΕΚ, καθώς νοκ άουτ είναι οι Σάκοτα, Ανοσίκε, Μωραϊτης και ο Άτιτς, με τον τελευταίο ωστόσο να έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο Eurocup. Επιπλέον, ο Άγγελος Κορωνιός δεν θα είναι πια στο προπονητικό επιτελείο του Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ σε αυτό προστέθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αντίπαλος για την ΑΕΚ ο πρώην τεχνικός της, Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος έχει οδηγήσει τα Τρίκαλα σε δύο νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που δεν έχει προηγούμενο για τη συγκεκριμένη ομάδα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (73-64) απέναντι σε Κόροιβο και Καβάλα!

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 17:00 και το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE όλες τις εξελίξεις από το ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X