"Είμαστε επαγγελματίες και δε θα επηρεαστούμε"

Χειροκροτήθηκε ο Γκάλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να δείξουν στον κόσμο ότι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν επηρεάστηκαν από την αλλαγή προπονητή και την “βαριά” ήττα από τον Ολυμπιακό θέλει ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο αμυντικός της Ένωσης μίλησε στο novasports.gr, αναφερόμενος αρχικά στο “διαζύγιο” της ομάδας με τον Δέλλα.

“Είναι σίγουρο ότι κάθε προπονητής έχει διαφορετική μέθοδο δουλειάς. Είχαμε ένα μικρό διάστημα για να γνωρίσουμε τον νέο μας προπονητή και να μπροέσουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που θα μας πει. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουμε ήδη παίξει εφτά παιχνίδια, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι θα μπούμε στο ματς για να πάρουμε τη νίκη”,

Για τα όσα συνέβησαν στο ματς του Φαλήρου το προηγούμενο Σάββατο τόνισε:
“Σε κανέναν δεν άρεσε ό, τι συνέβη στο τελευταίο ματς. Θα έπρεπε να έχουμε πάρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Από Δευτέρα όμως ξεκινήσαμε και επικεντρωνόμαστε μόνο στο ματς με τον Ηρακλή. Θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να ξεχάσουμε ό, τι συνέβη στο προηγούμενο ματς και πλέον θα συγκεντωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο επόμενο ματς για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες”.
Για τον αυριανό αντίπαλο της ΑΕΚ, Ηρακλή, ο Γκάλο τόνισε:
“Γνωρίζω κάποιους παίκτες από τον Ηρακλή, όπως τον Πασά που παίζαμε μαζί στον Παναιτωλικό. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αυτοί θα μπουν και θα παίξουν δυνατά. Εμείς συγκεντρωνόμαστε για να πάρουμε τη νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X