Παραίτηση Γεωργαντζόγλου με αιχμές

Παραίτηση Γεωργαντζόγλου με αιχμές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Νίκος Γεωργαντζόγλου.

Μάλιστα, στην επιστολή του αφήνει αιχμές ότι δεν γίνονται συνεδριάσεις εδώ και ένα χρόνο, ενώ αναφέρει πως δεν υπάρχει διοίκηση μιας και έμειναν μόλις 8 μέλη.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ : Α.Σ. ΑΕΚ

Σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τηs AEK, μια και το φερόμενο ως ΔΣ του σωματείου έχει να συνεδριάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (από τιs 15 Οκτωβρίου του 2014, δηλαδή για πάνω από ένα χρόνο), κατά παράβαση του καταστατικού.

Επίσηs, τα τελευταία 2 χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2013 και μετά) δεν μου έχετε δώσει κανένα πρακτικό Δ.Σ. και κανέναν οικονομικό απολογισμό ή ισολογισμό του Σωματείου, όπωs επίσηs κανένα πρακτικό Γενικήs Συνελεύσεωs, παρά το γεγονόs ότι τα έχω ζητήσει αρκετέs φορέs.

Επίσηs σαs θυμίζω ότι από τα αρχικά 15 μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, έχουν απομείνει 8 μέλη, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει διοίκηση και καλό είναι να πάμε σε εκλογέs πολύ σύντομα…

Με εκτίμηση,
Νίκοs Γεωργαντζόγλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X