Ο γκουρού και οι άλλοι

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Καπετανάκο να σπάει τα κοντέρ και να τρέχει με 4Χ4 συνεχίζεται το πρωταθληματάκι του enwsi.gr που σας οδηγεί στο ταμείο. Ο Βογιατζάκης φαίνεται πως βρίσκει βηματισμό, ο Τσίλης ρίσκαρε και έχασε (ποιον να θυμίζει άραγε;), ενώ για Καπίρη και Καζαντζόγλου απαιτείται γρήγορα μελέτη μπας και σωθεί η κατάσταση. Η Παρασκευή είναι παραδοσιακά δύσκολη μέρα, αλλά η Interwetten έχει αποδόσεις για να σας στείλει ταμείο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΓΚΕΝΚ – ΜΟΥΣΚΡΟΝ OVER (1,60)
Λεφτά υπάρχουν στο πρωτάθλημα Βελγίου, όπου συγκρούονται η Γκενκ με τη Μουσκρόν, δύο ομάδες που σκοράρουν (και πολλές φορές μάλιστα) σε κάθε παιχνίδι τους.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ 1 (1.80)
Σκληρή ομάδα η Ζαλγκίρις που παίζει πολύ δυνατή άμυνα και στην έδρα της έχει την ψυχολογία για το 2Χ2 στην Εuroleague (5Χ5 στο πρωτάθλημα). Καλή η Κούμπαν, αλλά δεν θα αντέξει στην Λιθουανία.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ Under 1,5 (2,40)
Ρίσκο, αλλά η Μποαβίστα παίζει τόσο κλειστά που και το 0-0 έχει καλές πιθανότητες. Μάξιμουμ ένα γκολ στο παιχνίδι…

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΟΣΕΡ – ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ 1 (2,00)
Παρά το γεγονός πως για μια ακόμα φορά η Μαρσέιγ μας εξέθεσε και μας κουβάδιασε, επιμένω με Γαλλία. Και με Οσέρ που έχει βρει σταθερότητα και που έχει ευκαιρία μέσα στην έδρα της, να πάρει μια νίκη που θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ 2 (+3,5 πόντους) (1,90)
Η ομάδα από την Τουρκία είχε αρκετά χρήματα να ξοδέψει το καοκαίρι και πήρε ποιοτικούς παίκτες. Κόντρα στη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση μπορεί να πάρει το διπλό. Για ασφάλεια επιλέγουμε ακόμα και ήττα των Τούρκων μέχρι 3 πόντους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 15,82
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 14,15
3. ΤΣΙΛΗΣ 11,3
4. ΚΑΠΙΡΗΣ 9,75
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 9,7

• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X