Η πρώτη αξιολόγηση και το σύστημα

Η πρώτη αξιολόγηση και το σύστημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι προτεραιότητες της ΑΕΚ για τον διάδοχο του Δέλλα αφορούν έναν προπονητή που θα μπορέσει να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει το ρόστερ και παράλληλα να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις. Κινήσεις που ήδη άρχισαν να πραγματοποιούνται, υπό την καθοδήγηση του Στέλιου Μανωλά. Αλλωστε, ο Στέλιος ξέρει όσο κανείς πως είναι να κερδίζεις τίτλους και ποιες είναι οι απαιτήσεις της ομάδας.
Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, ο Μανωλάς έχει ρίξει το βάρος σε πρώτη φάση στον ψυχολογικό τομέα. Εύλογα, δεδομένου πως το χρονικό περιθώριο είναι ελάχιστο και η ΑΕΚ πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει το Σάββατο τον Ηρακλή και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Ο Μανωλάς έχει δει την ομάδα, ξέρει τους παίκτες και θα επιλέξει την ομάδα του κάνοντας την πρώτη αξιολόγηση.
Πολλοί περιμένουν από τον Μανωλά να εμφανίσει κάτι νέο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Σε αυτήν τη φάση αυτό είναι κάτι απίθανο. Ο Στέλιος με την εμπειρία του ξέρει πως θα ήταν λάθος να επιχειρούσε ριζοσπαστικές αλλαγές στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας, έχοντας επί της ουσίας μόνο μία προπόνηση για να δουλέψει με τους παίκτες του. Αλλά είναι δεδομένο, πως θα υπάρξουν 1-2 πράγματα που θα φέρουν τη σφραγίδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X