Κωστένογλου: "Ο κόσμος και ο Μελισσανίδης εγγύηση για την επιτυχία της ΑΕΚ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι από τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ΑΕΚ και γνωρίζουν πολύ καλά τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που βιώνει η ομάδα. Είναι άλλωστε απ’ αυτούς που έχουν ζήσει σημαντικές στιγμές τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής του Δικεφάλου. Γι’ αυτό και η άποψή του για την υπάρχουσα κατάσταση έχει βαρύνουσα σημασία.

“Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Δε γίνεται όμως απο τη μια μέρα στη άλλη να γίνουν τεράστιες αλλαγές. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία. Τα πιο σημαντικά όμως στοιχεία που εγγυώνται την επιτυχία είναι η παρουσία των φιλάθλων και το γεγονός ότι υπάρχει στην ομάδα ένας άνθρωπος με τη γνώση και τη δυναμική του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μια ομάδα γίνεται μεγάλη μόνο όταν έχει πολύ κόσμο να τη στηρίζει και έναν άνθρωπο – γνώστη του ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ πληρεί αυτά τα στοιχεία. Καταλαβαίνω ότι στο μυαλο μας δεν είναι συνυφασμένη αυτή η ομάδα με τον ρόλο του κομπάρσου και γι’ αυτό υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά με υπομονή και ηρεμία, η ΑΕΚ θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια”, ήταν το σχόλιο του Νίκου Κωστένογλου στο enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X