Ασφαλείς πληρωμές με μετρητά στην Interwetten!

Μας βάζει στο κλίμα η Interwetten

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα capital controls μπορεί να δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στον κόσμο, ωστόσο η Interwetten βρήκε λύσεις και προσφέρει στους παίκτες μια μεγάλη γκάμα γρήγορων και ασφαλών πληρωμών.

Με το VIVAPAYMENTS ο χρήστης έχει στη διάθεσή του πολλές επιλογές κατάθεσης, εύκολα, γρήγορα κι απλά! Μπορεί να χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικό πορτοφόλι, τον Vivawallet λογαριασμό, ή τη χρεωστική ή πιστωτική του κάρτα ή πληρώνοντας από όπου κι αν βρίσκεται (Pay@Home) ή ακόμη και καταθέτοντας μετρητά σε ένα από τα 100άδες σημεία της Viva!

Επιπλέον, η Interwetten προσφέρει ακόμη ένα νέο τρόπο, καθώς οι παίκτες μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο στοιχηματικό τους λογαριασμό και μέσω Moneysafe, ενώ συνεχίζει να προσφέρει κι άλλες εναλλακτικές όπως το Skrill (Moneybookers) ή Skrill 1-TAP και το Neteller.

Όλοι οι τρόποι πληρωμής διατίθενται και μέσω εφαρμογών για tablet και κινητά, απ’ όπου οι παίκτες μπορούν, φυσικά, να παίξουν όλα τα αγαπημένα τους στοιχήματα αλλά και τα δημοφιλή παιχνίδια του Interwetten Casino!

* H Interwetten θα συμμετάσχει από τις 22 έως τις 25 Οκτωβρίου στο “Berlin Affiliate Conference” του Βερολίνου. Ελάτε να μας επισκεφτείτε στο περίπτερό μας με αριθμό B10.

Φιλικά,

η ομάδα της Interwetten

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X