Οι απαντήσεις του "τίγρη" για Μαρινάκη, επενδύσεις και γήπεδο

Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα…απόνερα του ντέρμπι και οι προσβλητικές δηλώσεις του Μαρινάκη για την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, δεν θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν τη χθεσινοβραδινή συζήτηση με την Original. «Αν εσείς είστε στεναχωρημένοι μία φορά, εγώ είμαι δέκα. Με πίκραναν πολύ όσα έγιναν. Είμαι ο πιο δυστυχισμένος από όσα έγιναν. Θα κάνω ότι χρειάζεται για να πάρουμε αγωνιστική εκδίκηση», είπε ο Μελισσανίδης που τόνισε πως περιμένει με εμπιστοσύνη τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για τις δικαστικές περιπέτειες του Μαρινάκη.
Στον Μελισσανίδη τέθηκε το ζήτημα των «επενδύσεων» και των χρημάτων που πέφτουν στην ομάδα. «Θυμάται κανείς σε ποια κατάσταση ήταν η ΑΕΚ; Θυμάται πως είχε διαλυθεί η ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα; Καταφέραμε να φτιάξουμε μια υγιή εταιρεία, που θα είναι πρότυπο για όλους. Δεν θα εξαρτάται από κανέναν. Σας το λέω και τώρα. Εάν βρείτε κάποιον που θα βάλει ένα ευρώ περισσότερα από όσα μπορώ να διαθέσω, ας έρθει να πάρει αύριο την ΑΕΚ».
Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μελισσανίδης και για το θέμα του γηπέδου. «Μετά τις επαφές που είχαμε την περασμένη εβδομάδα, το πράγμα άρχισε να παίρνει τον δρόμο του. Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Δεν ζητάμε τίποτε τρελό. Να χτίσουμε το σπίτι μας, εκεί που ήταν το γήπεδο μας. Θα πάμε καλά. Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι απ’ όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X