Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Ολυμπιακό

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr βάζει κάτω από το μικροσκόπιο, τους 14 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Ολυμπιακό:

Αλάιν Μπαρόχα: Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας έκανε ότι περνούσε από τα χέρια και τα πόδια του, για να κρατήσει την άμυνα. Μερίδιο ευθύνης φέρει μόνο στο γκολ του Ιντέγιε. Κατά τα άλλα έβαλε στο ενεργητικό του δυο πολύ καλές αντιδράσεις.
Ντίντακ Βιλά: Στην φάση του πρώτου γκολ είναι αυτός που χάνει τον σκόρερ Μποτία στο προσωπικό μαρκάρισμα. Κατά τα άλλα όμως, ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες της ΑΕΚ, με πολλή δουλειά από την αριστερή πλευρά.
Ανταμ Τζανετόπουλος: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ. Στο δεύτερο γκολ χάνει τον Ιντέγιε, ενώ στο τρίτο δεν πάει πάνω στον Νιγηριανό παίκτη του Ολυμπιακού και τον αφήνει να βγάλει την σέντρα.
Βασίλης Λαμπρόπουλος: Πάλεψε πιο αποτελεσματικά με τον Ιντέγιε και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Ωστόσο στο δεύτερο και αυτός κάποιες στιγμές έχασε την θέση του.
Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και βοήθησε σημαντικά σ’ όλους τους τομείς. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ζητήματα κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα. Έκανε και ένα αχρείαστο πέναλτι στο φινάλε.
Γιάκομπ Γιόχανσον: Ορισμένες φορές φαινόταν σαν να παλεύει μόνος του, απέναντι σ’ όλους τους αντιπάλους. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αποτελεσματικότατος και με συμβολή σ’ όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Στο δεύτερο και ειδικά μετά το 60’, έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Αντρέ Σιμόες: Στα αμυντικά του καθήκοντα ο Πορτογάλος τα πήγε πολύ καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, βοήθησε ώστε να αποσυντονιστεί η ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Έκανε ωστόσο αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια.
Βαγγέλης Πλατέλλας: Έβαλε πολύ πάθος και πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι του. Είχε την καλύτερη φάση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Έβγαλε δουλειά στην πλευρά του, ήταν κινητικός, αλλά όχι τόσο πολύ απειλητικός.
Πέτρος Μάνταλος: Ξεκίνησε ως επιτελικός μέσος και όταν βρήκε πατήματα στο γήπεδο, ισορρόπησε και η ΑΕΚ το παιχνίδι. Είχε συμμετοχή στο ματς αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν προσαρμοσμένη πάνω του. Όταν γύρισε δεύτερος αμυντικός μέσος, ξεκίνησαν τα προβλήματα.
Έλντερ Μπαρμπόσα: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν και κινητικός και δραστήριος και δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο μέρος όσο περνούσε η ώρα, τόσο έχανε την φρεσκάδα του και έκανε λάθη.
Χρήστος Αραβίδης: Από τους παίκτες της ΑΕΚ που μόχθησαν πολύ και πάλεψαν πολύ μέσα στο ματς. Απασχόλησε την άμυνα του Ολυμπιακού, έκανε δουλειά αλλά δεν του βγήκαν κάποιες προσπάθειες που πήρε πάνω του.
Ντιέγκο Μπουονανότε: Δεν πρόλαβε ποτέ να μπει στον ρυθμό του παιχνιδιού. Μέχρι να βρει πατήματα στο γήπεδο, το σκορ είχε ανοίξει και ο ίδιος δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να βοηθήσει.
Μακόλεϊ Κρισάντους: Όταν πλέον μπήκε στο ματς ο Νιγηριανός, το ρίσκο που είχε πάρει ο Δέλλας ήδη φαινόταν πως δεν είχε πιάσει. Μπήκε σε ελάχιστες φάσεις και δεν απείλησε καθόλου.
Μιγκέλ Κορδέρο: Μπήκε στο γήπεδο όταν όλα είχαν κριθεί, παρόλα αυτά προσπάθησε και να κρατήσει λίγο την μπάλα και να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X