Μπάρλος: "Ευτυχία να υπάρχει η ΑΕΚ στη Basket League"

Μπάρλος: "Ευτυχία να υπάρχει η ΑΕΚ στη Basket League"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Μπάρλος ηγείται της φετινής προσπάθειας του Λαυρίου για παραμονή στην κατηγορία και θα βρεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League. Ο 36χρονος φόργουορντ που έχει φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας» την περίοδο 2007-08 μίλησε στο enwsi.gr για τη φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ, τον αγώνα των ομάδων, ενώ μοιράστηκε μαζί μας και τις αναμνήσεις του από την ΑΕΚ του 2007.

Για τη φετινή ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και έμπειρο προπονητή. Σίγουρα θέλει χρόνο για να δέσει και θεωρώ πως είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Για τους ανθρώπους του μπάσκετ ανεξαρτήτως ομάδας είναι ευτυχία να υπάρχει η ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία. Μόνο καλό είναι και η ΑΕΚ πρέπει να υπάρχει στη Basket League».

Για το Λαύριο και τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Μ’ αρέσει η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μου. Υπάρχει μεράκι και άνθρωποι που δουλεύουν μέρα νύχτα για να είναι όλα στην εντέλεια. Η οργάνωση είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει μια ομάδα για να μείνει στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας. Στο μεταξύ μας παιχνίδι φαβορί είναι η ΑΕΚ. Εμείς θέλουμε να δώσουμε το 100%, να βγάλουμε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

ÌÐÁÑËÏÓ ÐÑÉÍÔÅÆÇÓ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ BARLOS PRINTEZIS / OLYMPIAKOS - AEKΓια την ΑΕΚ της περιόδου 2007-08:

«Τότε είχα φύγει από τον Ολυμπιακό και συνέχισα στην ΑΕΚ γιατί μου άρεσε πολύ η προσπάθεια που πήγε να γίνει. Ήταν μια καλή ιδέα, μια καλή έμπνευση όλη αυτή η προσπάθεια. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά διοικητικά, υπήρξε ανισορροπία και χάσαμε ότι καλό πήγε να δημιουργηθεί και ταυτόχρονα τα συμβόλαιά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X