Το πρώτο του Τιμούρ (VIDEO)

Το πρώτο του Τιμούρ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν κάποιος αναφερθεί σήμερα στην πορεία του Τιμούρ Κετσπάγια με τη φανέλα της ΑΕΚ, θα έχει μόνο εξαιρετικές αναμνήσεις. Ωστόσο, όταν αποκτήθηκε από την Ανόρθωση το καλοκαίρι του 1994, συνέβη μέσα σε κλίμα έντονης αμφισβήτησης. Ενας άγνωστος Γεωργιανός, από το υποβαθμισμένο τότε κυπριακό πρωτάθλημα, έμοιαζε λίγος για την ΑΕΚ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ο Τιμούρ ήταν σπάνια περίπτωση. Και οι αποδείξεις άρχισαν να έρχονται σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Τιμούρ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι στην πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρέιντζερς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σταδιακά είχε επιστρέψει στην ομάδα και στις 19 Νοεμβρίου του 1994 σημείωνε το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ. Ηταν μια σημαδιακή νίκη για την Ενωση, που είχε να νικήσει σε αγώνα Πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη από τον Σεπτέμβριο του 1978 με σκόρερ τον Μπάγεβιτς. Ένα παιχνίδι όπου οι πέτρες και οι φωτοβολίες έπεφταν βροχή και ο Τοχούρογλου είχε δείξει ήθος, βγάζοντας καροτσάκι τον τραυματία Σαμπανάντζοβιτς από το γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X