Η ώρα του αρχηγού

Ο ηγέτης της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Καραϊσκάκη δεν θα μπει για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Όταν το έκανε πέρυσι, ήταν ήδη ο ηγέτης της ΑΕΚ. Τώρα, σήμερα, όλα θα είναι διαφορετικά. Θα φορά πλέον το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο. Θα είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ. Για πρώτη φορά σ’ ένα ντέρμπι. Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν και είναι έτσι κι αλλιώς σημείο αναφοράς για το παιχνίδι της ΑΕΚ. Σε κάθε ματς και σε κάθε γήπεδο. Σήμερα όμως, καλείται να είναι πολλά περισσότερα. Θα πρέπει να είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο μπροστάρης της. Αγωνιστικά και όχι μόνο. Ο Μάνταλος αυτό θα κληθεί να το κάνει πρώτη φορά. Και είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες σε πολλά ντέρμπι στη συνέχεια.

Στην Τούμπα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλειψε να αλλάξει μόνος του την μοίρα της ΑΕΚ σ’ εκείνο το ματς. Σήμερα ξεκινά από την αρχή. Πιθανότατα σε ρόλο μαέστρου, πίσω από τον σέντερ φορ. Από την παρουσία του στο γήπεδο και από τον τρόπο που θα διευθύνει τον ρυθμό και το παιχνίδι της ομάδας, ενδεχομένως να κριθούν πολλά ως προς το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X