Ανοσίκε στο enwsi.gr: "Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα" (VIDEO)

Ανοσίκε στο enwsi.gr: "Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο O.D. Ανοσίκε μίλησε στο enwsi.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ, για την πρεμιέρα του Eurocup, αλλά και τις δύο φετινές του μεταγραφές.

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την ΑΕΚ και την Αθήνα:

«Μ’ αρέσουν όλα εδώ. Μ’ αρέσει η πόλη, η ομάδα. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί και αναμφίβολα η ΑΕΚ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα.

Για το περίεργο καλοκαίρι του με δύο μεταγραφές σε Λαμποράλ (Βασκωνία) και ΑΕΚ:

«Ήταν δύσκολο, αλλά το μπάσκετ είναι μπίζνες. Η Βασκωνία ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα. Δούλεψα για ένα μήνα σε επίπεδο Ευρωλίγκα, τώρα όμως είμαι εδώ, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για τον όμιλο του Eurocup:

ÁÍÏÓÉÊÅ MEDIA DAY ÔÇÓ ÁÅÊ«Τίποτα δεν θα είναι εύκολο για εμάς, όμως η διοίκηση έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα, υπάρχει ένα κράμα νέων και έμπειρων και διαθέτουμε ένα δυνατό σύνολο. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια».

Για τις εντυπώσεις του από την Κράσνι:

«Είδαμε την Κράσνι, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πάρα πολύ ταλαντούχοι παίκτες, κάποιους τους έχω συναντήσει στην καριέρα μου και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα για να τους ελέγξουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X