«Ζεστός» για Φάληρο

Ο Αραβίδης... έσπασε «κατάρα» 7 ετών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιστός… στρατιώτης τόσο της ΑΕΚ όσο και της Εθνικής ομάδας παραμένει ο Χρήστος Αραβίδης. Ο φορ της Ένωσης ήταν αυτός που σκόραρε στο χθεσινό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία, ωστόσο η ήττα ήταν (νωρίτερα) προδιαγεγραμμένη και ήρθε με 3-1.

Ο «Άραβας» αγωνίστηκε και πάλι σαν αριστερός χαφ, όπως και τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της Εθνικής. Έδωσε πολλές μάχες, προσπάθησε να βοηθήσει και μπορεί κανείς να πει ότι γλίτωσε από το «ναυάγιο» της ομάδας.

Το σημαντικότερο δε ήταν ότι σε ένα τέτοιο ματς, που αγωνίστηκε μακριά από την περιοχή, βρήκε τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδειξε «ζεστός» για τη συνέχεια. Όπου συνέχεια βάλτε τόσο το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Ουγγαρία, όσο και το μεγάλο ντέρμπι που έχει να δώσει η ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το γκολ αυτό που πέτυχε χθες, μπορεί να μην βοήθησε την Εθνική να πάρει αποτέλεσμα, σίγουρα όμως αποτελεί για τον ίδιο τονωτική ένεση ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα έδειξε ότι όταν βρίσκεται μέσα στο …κουτί παίρνει πάντα τη κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει.

Μην ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τους «ερυθρολεύκους», ο φορ της ΑΕΚ ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στην Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X