«Εγραψε» γκολ ο Αραβίδης στο Μπέλφαστ (VIDEO)

«Εγραψε» γκολ ο Αραβίδης στο Μπέλφαστ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Εθνική ομάδα να ήταν ξανά κατώτερη των περιστάσεων, μπορεί να μην κατάφερε να πάρει «κάτι» από το Μπέλφαστ και να ηττήθηκε με 3-1 από την Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016, αλλά ο Χρήστος Αραβίδης… άνοιξε λογαριασμό.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ αγωνιζόμενος ως βασικός στο αριστερό άκρο της επίθεσης κατάφερε στο 85′ μετά από ωραία μπαλιά του Τοροσίδη να κάνει την προβολή σε άδειο τέρμα και να μειώσει σε 3-1. σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής στην 3η του συμμετοχή.

Οσον αφορά τον Πέτρο Μάνταλο, επέστρεψε στην Εθνική ομάδα μετά τον τραυματισμό του και μπήκε στον αγώνα στο 64′ στην θέση του Καρέλη. Ετσι, οι δύο διεθνείς της ΑΕΚ έπαιξαν απόψε στο Μπέλφαστ, εκτός του Ανταμ Τζανετόπουλου που έμεινε στον πάγκο μιας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να βάλει και τους Αθανασιάδη και Πέλκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X