Πρώτο δείγμα θετικό για Ανοσίκε

Πρώτο δείγμα θετικό για Ανοσίκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όου-Ντι Ανοσίκε  ήταν το νέο πρόσωπο της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη. Και μπορεί οι κιτρινόμαυροι να ηττήθηκαν και να αποκλείστηκαν από τον θεσμό, έχοντας σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά εντούτοις ο Ντράγκαν Σάκοτα είδε στο παρκέ πόσο πολύ μπορεί να τον βοηθήσει ο Αμερικανός σέντερ. Το πρώτο δείγμα του ήταν άκρως θετικό και το γεγονός ότι ήταν σχετικά άστοχος, έχει να κάνει με τη μη προσαρμογή του ακόμα στη χημεία της ομάδας.

Πάντως στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι μάζεψε 8 ριμπάουντ από τα οποία τα πέντε ήταν επιθετικά. Ενώ το γεγονός ότι κέρδισε έξι φάουλ από τους αντιπάλους του είναι ένα στοιχείο που έχει το ενδιαφέρον του.

Όπως φάνηκε και από το χθεσινό ματς, ο Ανοσίκε είναι πολύ δυνατός, έχει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν την Ένωση και μέρα με τη μέρα που θα μπαίνει στο κλίμα της ομάδας θα γίνεται ολοένα και καλύτερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X