Άμεσα στο κλίμα με διπλή προπόνηση

Άμεσα στο κλίμα με διπλή προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Οντέρα Ανοσίκε βρίσκεται εδώ και λίγες στην Ελλάδα και πρόλαβε να πάρει γεύση από ΑΕΚ. Ο Ο Αμερικανός σέντερ που ήρθε για να καλύψει το κενό του Ορτον, μπήκε για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και μάλιστα έκανε δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα), δείχνοντας από νωρίς τη μεγάλη διάθεση που έχει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Το σημαντικό στη διαδικασία είναι ότι ο Ανοσίκε βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αφού έχει ακολουθήσει προετοιμασία με την Λαμποράλ. Πρόκειται για αθλητή με εντυπωσιακά προσόντα, με μεγάλη αλτικότητα που μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες κάτω από καλάθι. Ο Αμερικανός θα ταξιδέψει με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, με τον Σάκοτα να έχει σκοπό να του δώσει χρόνο και κάποια ποιοτικά λεπτά.
Στην Ένωση πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του αθλητή, ο οποίος αναμένεται σήμερα να κλείσει την συμφωνία με την ΑΕΚ. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να μπορέσει να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα και είναι ένα απλά ένα διαδικαστικό θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X