Πρώτη νίκη για την Κ17

Πρώτη νίκη για την Κ17
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη πρώτη της νίκη (3-0) στο πρωτάθλημα Υποδομών πέτυχε η Κ17 της ΑΕΚ κόντρα σε εκείνη του Πανιωνίου σε αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Χαλανδρίου.

Εντυπωσιακή κατά διαστήματα, η ΑΕΚ λύγισε την αντίσταση του μαχητικού Πανιώνιου στο Χαλάνδρι με 3-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκας. Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 13′. Ο Λημνιός έκανε την κάθετη προς τον Λεγάτο ο οποίος μπήκε στην περιοχή σούταρε και ο Εξαρχάκοςαπέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η επόμενη φάση στο παιχνίδι ήταν ένα σουτ του Μπάμπη στο 14′. Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη περιοχή, έπιασε ένα χλιαρό σουτ με το δεξί, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγα μέτρα δεξιά από το δοκάρι τουΕξαρχάκου. Το συγκρότημα του Μάρκου Δήμου έφτασε στο γκολ στο 15′, με αμφισβητούμενο πέναλτι. Το κέρδισε ο Μπάμπης απο τον Σπυρόπουλο και το εκτέλεσε ο Γιούσης (φωτο 1) κάνοντας το 1-0.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να ψάχνουν για ένα ακόμα τέρμα για να καθαρίσουν το ματς. Στο 45′ ο Ανδρεόπουλος βρήκε με υπέροχη βαθιά μπαλιά στα δεξιά τον Γιούση, ο δεύτερος προχώρησε λίγα μέτρα, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Λημνιός που ερχόταν ως τρέιλερ έστειλε με άψογο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 ήταν το σκόρ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκόλ. ΟΑρβανίτης εκτέλεσε ένα κόρνερ στο 47′ και ο Σουρνάκης στο ύψος του δεύτερο δοκαριού δεν μπόρεσε να σπρώξει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη τρείς καλές στιγμές να διευρύνουν το προβάδισμά τους, με το σουτ του Μπάμπη στο 52′ που απέκρουσε με υπερένταση ο Εξαρχάκος, το σούτ του Ανδρεόπουλου στο 55′ που πέρασε ξυστά απο το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ”Ιστορικού” και το πλασέ τουΛημνιού στο 63′  που απομάκρυνε με γροθιές ο κίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο 75′ ο Λεγάτος πρόσθεσε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, εκμεταλλευόμενος αδράνεια-ασυνεννοησία της άμυνας του Πανιώνιου. Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ ”τσίμπησε” πανέξυπνα την μπάλα ανάμεσα απο δύο αντιπάλους και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Τάμπας (68′ Λουκάς), Μπούτιβας, Βασιλείου, Μπούσης, Λεγάτος (76′ Γκελγκέρια), Ρούσσος (68′ Μεσσήνης), Μπάμπης, Λημνιός (80′ Σκούρτας), Γιούσης (68′ Κωστάκης), Ανδρεόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Αρβανίτης, Γιανής, Πατακός (25′ Κακάκης), Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Σουρνάκης, Ματσαβές (76′ Δαρδανάκης), Βενάρδος (58′ Βέλμαχος), Αναστόπουλος (75′ Δερμιτζάκης).

Πηγή: sports-academies.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X