Σκραμπ στο enwsi.gr: "Η ΑΕΚ, η κατάλληλη ομάδα για μένα"

Σκραμπ στο enwsi.gr: "Η ΑΕΚ, η κατάλληλη ομάδα για μένα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φιλ Σκραμπ είναι ο κορυφαίος παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος του Καναδά τα τελευταία 5 χρόνια. Το καλοκαίρι έγινε διεθνής με την Ανδρών της πατρίδας του και τώρα μέσω της ΑΕΚ θα ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία στο μπάσκετ. Ο 22χρονος γκαρντ στη συνέντευξή του στο enwsi.gr αναφέρθηκε σε αυτό το άλμα για την καριέρα του.

Για την προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ:

“Όλα είναι πολύ καλά εδώ για μένα μέχρι τώρα. Θα χρειαστώ σίγουρα λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ στην ταχύτητα του παιχνιδιού και γενικά την ευρωπαϊκή νοοτροπία, όμως πιστεύω πως κάθε μέρα θα βελτιώνομαι. Αναμφίβολα το ευρωπαϊκό επίπεδο διαφέρει από το κολεγιακό, αλλά πολύ σύντομα θα είμαι έτοιμος».

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι λόγω του Προολυμπιακού:

«Είμαι ευχαριστημένος και νιώθω απόλυτα έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια. Είχα κάποιες μέρες ξεκούρασης μετά το Προολυμπιακό στο Μεξικό οπότε πήρα «ανάσες» και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη σεζόν».

Για την επικοινωνία που είχε με τον Καρλ Ίνγκλις:

«Είναι αλήθεια πως μίλησα με τον Καρλ και μου είπε πολλά πράγματα για την ΑΕΚ και την Ελλάδα. Μιλήσαμε αρκετά και με διαβεβαίωσε πως η ΑΕΚ είναι η κατάλληλη ομάδα για μένα αυτή τη στιγμή».

Για τις εντυπώσεις του από την Αθήνα:

«Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές από την Αθήνα. Δεν έχω ως τώρα ιδιαίτερο χρόνο για να δω αρκετά πράγματα, λόγω της καθημερινής δουλειάς με την ομάδα, όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X