Η δεύτερη σκέψη του Δέλλα

Η διαχείριση της επόμενης ημέρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε ότι ακόμα δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις τόσο ως προς το σύστημα όσο και ως προς τα πρόσωπα που θα επιλέξει κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου. Παρά το γεγονός ότι μέχρι και την Παρασκευή ο τεχνικός του Δικεφάλου έδειχνε να καταλήγει σε σύστημα 4-2-3-1 με ενδεκάδα ανάλογη μ’ αυτή που είχε είχε επιλέξει στη Βέροια, στην προπόνηση του Σαββάτου θόλωσε τα νερά στήνοντας την ομάδα των βασικών σε διάταξη 4-3-3.

Συγκεκριμένα διατήρησε την άμυνα που είχε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τον Μπαρόχα στα δοκάρια, τους Γκάλο και Ντίντακ στα άκρα και τους Τζανετόπουλο – Λαμπρόπουλο στον άξονα. Στη μεσαία γραμμή πήρε θέση ο Γιόχανσον έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς χαφ τον Μάνταλο και τον Μπουονανότε, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν ο Μπαρμπόσα με τον Πλατέλλα στα άκρα και ο Χρήστος Αραβίδης στην κορυφή.

Με βάση τις παραπάνω επιλογές, μένει εκτός ενδεκάδας ο Ρόναλντ Βάργκας και ο Αντρέ Σιμόες, ενώ επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα ο Πλατέλλας με τον Μπαρμπόσα μετά από δύο αγωνιστικές που έμειναν στον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X