Ατάκα Γκιρτζίκη για Νταμπώση

Βόμβα από την ΕΠΟ και δύο Ολυμπιακοί στην Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Νταμπώση στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αλλά κι ερωτηματικά για τα κριτήρια με τα οποία τον επέλεξε η ΚΕΔ. Οταν μάλιστα ο Γιώργος Καραμελίδης ανακοίνωσε στο Συμβούλιο της ΕΠΟ ότι ο Νταμπώσης θα είναι το νέο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κάποιος ρώτησε τον Γιώργο Γκιρτζίκη: «Τι ακριβώς θα κάνει ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ», όπως αναφέρει η στήλη του Βασίλη Βέργη στη «Live Sport».

Οσο για την απάντηση που πήρε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ; «Γιατί, είναι ανάγκη να σου πω;»
Την ίδια στιγμή πάντως τα… απίθανα σε ΕΠΟ και ΚΕΔ συνεχίζονται, μιας κι ο Νταμπώσης «βαφτίστηκε» διεθνής διαιτητής. «Καλά, ο Νταμπώσης υπήρξε διεθνής διαιτητής και τον ορίσατε στην ΚΕΔ;», ήταν η ερώτηση του Γιώργου Βούρβαχη (πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων) στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Καραμελίδη. «Ναι, ήταν διεθνής κι έμπειρος…», η απάντηση που φέρεται να δόθηκε χωρίς ωστόσο να δοθεί και συνέχεια.

Βέβαια ο διαιτητοπαράγοντας από την Πιερία δεν ήταν διεθνής, ούτε θεωρείται έμπειρος ρέφερι. Αλλωστε, μόλις τρία χρόνια σφύριξε στην Α’ Εθνική (2003-06) και συνολικά ορίστηκε σε 34 αγώνες.

Πηγή: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X