Ερχεται ο Ανοσίκε

Ερχεται ο Ανοσίκε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «λαχείο» του Οντέρα Ανοσίκε βρέθηκε στο διάβα της ΑΕΚ και οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ηδη, οι επαφές με τον Αμερικανό σέντερ είναι προχωρημένες και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε ο παίκτης να έρθει απόψε – έστω και σε προχωρημένη ώρα – στην Αθήνα, ώστε να κλείσει η μεταγραφή.
Ο στόχος είναι ο Ανοσίκε να συμμετάσχει έστω και για λίγα λεπτά στο αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Πατρών, για να μπαίνει σταδιακά στο κλίμα της ομάδας. Θέμα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας δεν τίθεται, δεδομένου πως ο Ανοσίκε συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Λαμποράλ Κούτσα και είναι πανέτοιμος. Ωστόσο, πρέπει να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του και να προσαρμοστεί στα συστήματα του Σάκοτα και κάθε μέρα είναι πολύτιμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X