Φουλ επίθεση με τρεις κινήσεις

Φουλ επίθεση με τρεις κινήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αποφάσισε να βγει στην επίθεση. Ηδη, από χθες ενημερωθήκατε από το enwsi.gr για τις πρώτες κινήσεις. Η ΑΕΚ θέλει και θα κιτρινίσει όλη την περιοχή. Οι παίκτες θα βρεθούν συχνά σε στέκια και σχολεία της περιοχής. Αυτό που είχατε δει πριν από λίγες εβδομάδες με την αποθεωτική υποδοχή και την εκπληκτική ατμόσφαιρα στον Αγιο Δημήτριο, θα γίνει μόνιμη εικόνα της Νέας Φιλαδέλφειας. Την ίδια στιγμή, θα ξεκινήσει ενημερωτικό μπαράζ για να μάθουν όλοι ποιος είναι νόμιμος και ποιος λέει αλήθεια.
Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνει εκεί. Θέτει πλέον σε πλήρη εγρήγορση όλους όσοι έχουν δείξει πως το νέο γήπεδο αποτελεί κοινό όραμα. Των μεγάλων προσωπικοτήτων που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα, των παραγόντων που πρωταγωνίστησαν στην ιστορία της πόλης. Οι διαδικασίες που ξεκινούν από αύριο θα κορυφωθούν με συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραστούν όλες οι μεγάλες μορφές της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας.
Η ΑΕΚ κινείται σε καθεστώς απόλυτης νομιμότητας, το πλήρωσε ακριβά χάνοντας πολύ χρόνο στη διαδικασία, αλλά δεν θα αφήσει κανέναν να της στερήσει όσα της ανήκουν. Από εδώ και πέρα, θα υπάρξουν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε η Ενωση να δείξει σε όλους πως η Νέα Φιλαδέλφεια είναι το εν Ελλάδι «σπίτι» της και δεν θα το χαρίσει σε κανέναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X