Το πλάνο της… Βέροιας και ο Ντίντακ

Ξαφνικό πρόβλημα με Ντίντακ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποστολή της ΑΕΚ στην Ημαθία ολοκληρώθηκε με ευτυχή κατάληξη για την Ένωση, η οποία έκανε αυτό που έπρεπε, έστω και αν δεν έθελξε με την απόδοση της. Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται να προσανατολίζεται να μην αλλάξει πολλά, όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας, ωστόσο σήμερα και αύριο θα φανεί αν έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του.

Το πρώτο ζήτημα για το οποίο έχει εύκολη την απάντηση,  αφορά τη συμμετοχή του Ντίντακ Βιλά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός μετά την κάκωση που υπέστη μοιάζει αμφίβολος, αλλά σήμερα είναι η κρίσιμη ημέρα για την συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, ο Σοϊλέδης είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Από κει και πέρα θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να δούμε και πάλι την τριάδα «φωτιά» της μεσοεπιθετικής γραμμής στο γήπεδο. Οι Μάνταλος- Βάργκας και Μπουονανότε συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν, με τον «λυτρωτή» της Βέροιας και τον Πλατέλλα να είναι τα αουντσάιντερ.

Επίσης θα γίνει σαφές αν ο προπονητής διατηρήσει το δίδυμο στα στόπερ (Λαμπρόπουλος – Τζανετόπουλος), ή θα επαναφέρει τον Κολοβέτσιο που έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με την Βέροια.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X