Έβαλε ...φωτιά στην εγκληματική οργάνωση ο Πέρεθ

Έβαλε ...φωτιά στην εγκληματική οργάνωση ο Πέρεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι εκεί που είχε …καταλαγιάσει για κάποιους η υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, ήρθε ο Γκιγιέρμο Πέρεθ να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και να την επαναφέρει στην επιφάνεια. Αυτοί που ασχολούνται εντατικά, τόσο με τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και γενικά με την εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε στο ελληνικό ποδοσφαιρο, κάνουν πλέον λόγο για νέα δεδομένα, τα οποία ενδεχομένουν να αλλάξουν τις ισορροπίες στην υπόθεση.

Ο Ισπανός επιβεβαίωσε στο ακέραιο τα όσα είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο Νίκος Γεωργέας, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης και ο Αλέξανδρος Καλογέρης και πλέον αυξάνονται οι καταγγελίες σε τέσσερις.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Μετά από την κατάθεση του Πέρεθ έχουμε φτάσει συνολικά στους 35 κατηγορούμενους και δεν αποκλείεται από τα όσα τόνισε ο Ισπανός άσος να αυξηθεί και ο αριθμός των ατόμων που θα παραπεμφθούν σε δίκη, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες που “καίνε” συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Πέρεθ τάραξε τα νερά με τα λεγόμενά του στον ποδοσφαιρικό εισαγελέα και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X