Πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια!

Πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν φανερό από την πρώτη στιγμή που άρχισε να σχεδιάζεται η νέα ΑΕΚ, πως ο Μαλίκ Χέρστον θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Παίκτης με ποιότητα, αδιαμφισβήτητη εμπειρία, που μπορεί να κάνει τη διαφορά δίχως να εκβιάζει προσπάθειες, προσφέροντας συνολικά και στην άμυνα. Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, γι’ αυτό και οι χαμηλές πτήσεις του Αμερικανού στα πρώτα φιλικά προκάλεσαν ερωτηματικά.
Εκείνος που σίγουρα δεν ανησυχεί διόλου είναι ο Σάκοτα. Ο πρωταθληματικός τεχνικός ξέρει πολύ καλά, πως ο Χέρστον βρίσκεται στο τέλος της…ανηφόρας. Βλέπετε, συμμετείχε σε βασικό στάδιο προετοιμασίας – που κινήθηκε στα…κόκκινα για όλη την ομάδα – για πρώτη φορά έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια! Είτε λόγω καθυστέρησης σε συμφωνίες, είτε λόγω τραυματισμών, ο Χέρστον δεν είχε κάνει προετοιμασία τα περασμένα χρόνια και ήταν επόμενο να είναι «σκασμένος».
Αυτό που προσπαθεί να λύσει αυτό το διάστημα ο Σάκοτα είναι πως θα βρεθεί «χημεία» μεταξύ του Χέρστον και του Κάρτερ μέσα στο γήπεδο. Αμφότεροι, είναι πολλές φορές αλτρουιστές και δεν έχουν εγωισμό, αλλά ακόμα δείχνουν να μην έχουν βρει τρόπο για να μοιράζονται επιθέσεις και να λειτουργούν όπως χρειάζεται η ομάδα. Είναι σαφές πως αυτό είναι θέμα χρόνου, αλλά με δεδομένο πως η ΑΕΚ μπαίνει στα δύσκολα από την αρχή, δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X