Περνάει στην αντεπίθεση

Μελετούν το επόμενο βήμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα συνεχόμενα εμπόδια που βάζει ο Άρης Βασιλόπουλος προκειμένου να καθυστερήσει ή καλύτερα να ματαιώσει την κατασκευή της “Αγιάς Σοφιάς” έχουν δυσαρεστήσει έντονα την ΑΕΚ, η οποία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσει στην αντεπίθεση. Θυμίζουμε ότι σήμερα έγινε γνωστό το γεγονός ότι ο Δήμαρχος  αιτήθηκε στο Επιμελητήριο Περιβάλλοντος μια γνωμοδότηση για τις επιπτώσεις του γηπέδου, με την τελευταία να παρουσιάζεται ως «κόλαφος» από την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Όπως αναφέρεται, κρίνει μη νόμιμη και πρόωρη τη διαβούλευση και την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ενώ χαρακτηρίζει ως βασικό έλλειμμά της «ότι υποτιμά το ζήτημα της κοινωνικής συνοχής των κατοίκων της πόλης».

Πλέον στην ΑΕΚ θα ξεκινήσουν μια σειρά από ενέργειες για να ενημερώσουν τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και τους φιλάθλους της ομάδας, το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι ακριβώς προτίθεται να πράξει. Είναι σαφές ότι ο Βασιλόπουλος προσπαθεί να βρει συμμάχους και οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν να αποπροσανατολίζει τον κόσμο για το ζήτημα του γηπέδου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X