Έτσι κέρδιζε και ο Σάντος

Έτσι κέρδιζε και ο Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καρδιακοί γίναμε με το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Βέροια. Το γκολ του Μπαρμπόσα λύτρωσε τους πάντες, αφού το ενδεχόμενο μιας ακόμα απώλειας ήταν ορατό. Μπορεί η ΑΕΚ να μην έθελξε με την παρουσία της, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε μια νίκη που μπορεί στο μέλλον να αποδειχτεί “χρυσάφι”.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης είδα πολλά σχόλια από φίλους της ΑΕΚ για τον τρόπο που έφτασε να κερδίσει η ομάδατη Βέροια, η οποία πριν δέκα μέρες είχε δεχτεί τρία γκολ με ευκολία από τον ΠΑΟΚ. Και αναρωτιέται.Χάνουμε γκρινιάζουμε, κερδίσουμε γκρινιάζουμε.

Και εδώ μπαίνει στη κουβέντα μας, η ΑΕΚ του Φερνάντο Σάντος, την δεύτερη του χρονιά. Ούτε Μελισσανίδης υπήρξε, ούτε προπονητικό κέντρο, ούτε τίποτα. Παρά μόνο ένας προπονητής και μια ΟΜΑΔΑ ενωμένη που πήγε να κάνει το μεγάλο κόλπο.

Πόσα ματς αλήθεια κέρδισε εκείνη την χρονιά με γκολ στο τέλος; Πόσες φορές είπαμε στον Σάντος ότι δεν κάνει για την ΑΕΚ; Ρίξτε μια γρήγορη ματιά και θα καταλάβετε. Τα 11 από τα 30 παιχνίδια της η Ένωση τότε τα κέρδισε στο γκολ. Και υπήρξαν περιπτώσεις που οι κιτρινόμαυροι σκόραραν στο τέλος. Και τελικά το πρωτάθλημα χάθηκε στο “καταραμένο” ματς με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ.

Τι είχε η ΑΕΚ τότε και τι έχει τώρα. Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος, Ασουνσάο, Άλβες και μια σειρά από παίκτες που ακόμα και σήμερα τους λοιδορούμε. Τι έχει η ΑΕΚ σήμερα. Μάνταλο, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζιμπούρ. Γράφω μόνο αυτούς τους τέσσερις.

Ας καταλάβουμε ότι ακόμα και τέτοια παιχνίδια, το σημαντικό είναι να τα κερδίσεις. Πόσο μάλλον ότι είναι ακόμα η αρχή του πρωταθλήματος και η ομάδα δείχνει να μην αποκτήσει ακόμα τη χημεία που θέλει ο προπονητής της, ειδικότερα στη μεσοεπιθετική γραμμή της.

Θα σας θυμίσω ότι εκείνη τη χρονιά η ΑΕΚ είχε φέρει ισοπαλία στο Αιγάλεω και μετά πέτυχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έχοντας παίξει με Κέρκυρα, Πανιώνιο και Καλλιθέα εντός έδρας.

Ας δώσουμε πόντους στον προπονητή που έκανε τα πάντα για να γυρίσει το ματς, ας πιστέψουμε στην ομάδα, όπως τότε και εδώ είμαστε να κάνουμε ταμείο.

Υ.Γ Για το χθεσινό φιλικό της «Βασίλισσας», είναι κρίμα μετά από τέτοια εμφάνιση, οι περισσότεροι να στέκονται στην απογοητευτική εικόνα της εξέδρας. Ο Αγγελόπουλος έχει αποφασίσει να φτάσει την ΑΕΚ ψηλά και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ας σταθούμε δίπλα του, χωρίς δικαιολογίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X