Μωραΐτης: "Είμαστε ακόμα στην αρχή"

Μωραΐτης: "Είμαστε ακόμα στην αρχή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, που φοράει εδώ και λίγους μήνες τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μωραϊτης μίλησε για την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στη Εφές, αλλά με την ωριμότητα που τον διακρίνει, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα είναι ακόμα στην αρχή.

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, διαφορετική από τις άλλες φορές. Ένιωσα πολύ όμορφα, αλλά έχω ακόμη πολλή δουλειά και ο δρόμος είναι μακρύς», τόνισε, ενώ ένιωσε κολακευμένος από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου όταν μπήκε στη μάχη, αλλά και τη στιγμή που πέτυχε το μοναδικό του πόντο στον αγώνα με βολή. «Ένιωσα πολύ ωραία. Μου έδωσαν θάρρος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Από την πλευρά μου θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τις προσδοκίες», δήλωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στον sportfm.

«Σε όλα χρειάζομαι βελτίωση. Θα πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να γίνω όσο καλύτερος μπορώ».

Ικανή για ακόμη καλύτερα πράγματα είναι η ΑΕΚ, που παρά τις απουσίες της εντυπωσίασε συντρίβοντας με +29 μια ομάδα με δεκαπλάσιο μπάτζετ κι εκ των φαβορί της Ευρωλίγκας. «Ήταν σίγουρα ένα καλό δείγμα γραφής, αλλά είμαστε ακόμη στην αρχή. Πιστεύω πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα, ενώ μας λείπουν και κάποιοι παίκτες. Η ομάδα έχει πολύ υψηλούς στόχους», ανέφερε.

Τέλος, ο διεθνής με την Παίδων γκαρντ μίλησε και για τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς. «Λόγω ηλικίας δεν έχω προλάβει να ζήσω από πρώτο χέρι αυτούς τους δύο προπονητές όταν ήταν στην ΑΕΚ. Γνωρίζω όμως πως έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα και την οδήγησαν σε τίτλους. Ήταν μια σημαντική κίνηση από τη διοίκηση να τους βραβεύσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X