Η ΑΕΚ το έκανε πρώτη (VIDEO)

Η ΑΕΚ το έκανε πρώτη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Άρσεναλ με 3-2 στο Λονδίνο, κερδίζοντας για πρώτη φορά σε αγγλικό έδαφος, αφού στις προηγούμενες 12 μετρούσε μόνο ήττες. Μόνο μια ελληνική ομάδα είχε καταφέρει κάτι ανάλογο και αυτή ήταν η ΑΕΚ. Κάτι που αναφέρουν όλα τα αγγλικά μέσα, από χθες το βράδυ.

Στις 3 Νοεμβρίου του 1976 και ενώ η Ένωση είχε κερδίσει 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Ντέρμπι, αγωνίστηκε στη ρεβάνς. Οι Άγγλοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τζορτζ στο 53’ αλλά η Ένωση έδειχνε πως είχε τα φόντα να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Ο Νικολούδης στο 64’ έφερε το ματς στα ίσια και στο 77’ ο Τάσος έδωσε προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» που έβλεπαν το… όνειρο να γίνεται πράξη. Την «εποποιία» συμπλήρωσε ο Βάγκνερ πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ του «Δικεφάλου» στο 84’ και παρά τη μείωση του σκορ από τον Ρίοχ στο 88’, η πρόκριση δεν άλλαξε χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X