Πάει για εθνική... τριάδα

Ηγέτης και της νέας εθνικής ο Μάνταλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το έχει αποδείξει η ιστορία, πως η συνταγή για μια ΑΕΚ που θα διεκδικεί και θα κερδίζει τίτλους, είναι ένα κράμα από ποιοτικούς ξένους παίκτες και Έλληνες που τροφοδοτούν την εθνική. Και ήδη έχουν αρχίσει να μπαίνουν τα συστατικά της συνταγής. Μάλιστα ενόψει των παιχνιδιών της εθνικής με Βόρεια Ιρλανδία και Ουγγαρία στις 8 και 11 Οκτώβρη, οι διεθνείς της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα και τρεις. Ο Πέτρος Μάνταλος έχει επιστρέψει δριμύτερος από τον τραυματισμο του και έχει ήδη προλάβει να αποδείξει πως αξίζει να πάρει πίσω την θέση που έτσι κι αλλιώς είχε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πριν την επέμβαση του. Ο Χρήστος Αραβίδης προέρχεται από γκολ μέσα στην Τούμπα και επομένως είναι λογικό να βρίσκεται και πάλι μέσα στις κλήσεις όπως και πριν από έναν μήνα. Ενώ και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που επίσης χρίστηκε διεθνής τον περασμένο Σεπτέμβρη, περιμένει και πάλι κλήση, καθώς η “μάχη” είτε με Μπουονανότε, είτε με Βάργκας για τη θέση του βασικού στην ΑΕΚ, τον κρατά σε φόρμα.

Προφανώς και ακόμα δεν υπάρχουν ενδείξεις για τις επιλογές που θα κάνει ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός για τα δυο ματς που ακολουθούν. Και είναι δεδομένο πως ο Αραβίδης, ο Πλατέλλας αλλά πλέον και ο Μάνταλος, έχουν το μυαλό τους και στις κλήσεις που θα γίνουν πιθανότατα την Παρασκευή. Ενώ από τα τέλη του Οκτώβρη και μετά, όταν θα επιστρέψει και ο Μιχάλης Μπακάκης, οι υποψήφιοι για την εθνική θα είναι (τουλάχιστον) τέσσερις από τα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X