Ξύπνησε ο κοιμώμενος γίγαντας

Ξύπνησε ο κοιμώμενος γίγαντας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα παλιότερα χρόνια, όταν η ΑΕΚ μεσουρανούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάθε επίσκεψη στη βόρεια Ελλάδα σήμανε συναγερμό. Η τεράστια δυναμική των Ενωσιτών στη Μακεδονία και σε άλλες περιοχές προσέθετε τεράστια δυναμική για την ΑΕΚ. Όπως το μικρό δείγμα που εμφανίστηκε χθες στη Βέροια, όπου ο «κιτρινόμαυρος» λαός προκάλεσε αίσθηση ακόμα και σε τρίτους που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση.
Το κλασικό πέταλο στη γωνία της εστίας που η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή. Το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής εξέδρας, όπου είχαν απλωθεί οι Ενωσίτες αναγκάζοντας τους οπαδούς της Βέροιας να συρρικνωθούν σε μια γωνία της εξέδρας. Οι περισσότεροι που βρίσκονταν στα επίσημα. Παντού, όπου και να κοιτούσε κάποιος, έβλεπε Ενωσίτες στην άκρη της Μακεδονίας.
Είναι φανερό πλέον, πως ο κοιμώμενος γίγαντας, το τεράστιο μέγεθος που λέγεται κόσμος της ΑΕΚ στη βόρεια Ελλάδα και στην περιφέρεια συνολικά, αφυπνίζεται. Στηρίζει την ομάδα, δημιουργεί συνθήκες έδρας όπου και αν παίζει και παρά την ένταση και την εσωστρέφεια που ακόμα προβληματίζουν, οδηγεί με ασφάλεια στην πορεία προς την κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X